Royal Grand Hotel & Spa

Royal Grand Hotel&SPA 4* е най-новото бижу във веригата хотелски комплекс с 4-звездна функционалност, който предлага пълна гама услуги за пълноценна почивка или бизнес пътуване. Хотелът е ситуиран на плажа на черноморския бряг в град Каварна.
Професионалният екип на Royal Grand Hotel&SPA 4* Ви гарантира първокласно обслужване и релаксираща атмосфера 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Хотелът е построен и обзаведен в модерен стил, съобразен с най-високите стандарти и тенденции в дизайна, за да отговаря на изискванията и на най-претенциозните гости. Частен плаж, покрит със златист пясък, кристално чиста вода и невероятна гледка към морето – всичко това ви очаква тук. Хотелът е с една сграда, 5 етажа, 140 помещения и 3 асансьора.

All Inclusive

Частен плаж

Открит басейн

Зарядна станция

Заповядайте целогодишно

Royal Grand Hotel&SPA 4* работи целогодишно. През зимата комплексът е любима дестинация на СПА ценителите, а през лятото – гостите имат възможността да се възползват от външен басейн, бийч бар, плаж с чадър и шезлонг на плажа пред хотела, както и от най-различни активности в и около хотела.
Хотелът предлага отлични условия за почивка и възстановяване от напрегнатото ежедневие.

Настаняване

Гостите на Royal Grand Hotel&SPA 4* имат възможността да се насладят на дизайнерски стил, уют и гостоприемство. Помещенията са комфортно обзаведени и оборудвани по най-висок стандарт. В тях ще намерите всичко необходимо за вашия приятен, релаксиращ и незабравим престой. Всички стаи са климатик, LCD телевизор, сателитна телевизия, мека мебел, минибар, тераса с изглед към морето или парка, Wi-Fi, сейф, две отделни легла или спалня, гардероб, тоалетка с огледало. Банята е с душ кабина или вана, в нея ще откриете и сешоар.

Двойна делукс - изглед море

Двойна делукс стая с невероятна централна гледка море и са с площ 25 кв.м.

Двойна делукс - изглед странично море

Стаите предлагат гледка частично Море и са с площ 25 кв.м.

Двойна делукс - изглед парк

Стаите предлагат гледка парк и са с площ 25 кв.м.

Фамилна стая

Повечето фамилни стаи са с гледка парк. Фамилните стаи са с размер : 50 кв.м.

Едноспален апартамент

Апартамента с една спалня
с площ 58 кв.м.

СПА център

Royal Grand Hotel&SPA 4* разполага с голям и модерен СПА център, както и фитнес с най-висок клас оборудване. Площта, която заема термалната зона, е 170 кв.м. Гостите на хотела могат да ползват свободно термалната зона на СПА центъра. Общата площ на центъра е приблизително 650 кв.м и включва:

Центърът работи само с висококачествена козметика на френската таласо марка THALION. Тя е първата козметична компания в света, която използва всички богатства на морето в модерната козметология. Лабораториите на THALION institute са разположени на брега на Атлантическия океан, в областта Бретан във Франция. Тази територия е под защита на ЮНЕСКО като световен биосферен резерват. В областта Бретан са и най-добрите условия за отглеждане и събиране на различни видове водорасли. В уникална природна среда, с изключително чиста морска вода, водораслите създават специфични субстанции: протеини, минерали, микроелементи, витамини и аминокиселини с уникални лечебни свойства върху човешкия организъм.

Зона закрит басейн

Разполага с душове, съблекални и необходимите санитарни помещения. В зоната са разположени шезлонги, с ортопедичен дизайн. В зоната има изградено и джакузи за 12 души, както и част определена единствено за деца.

Термална зона

Заема по-голямата част от СПА центъра. В нея има обособени самостоятелни модули за финландска сауна, билкова сауна, парна баня, приключенски душове, шокови ведра, ледена купа, зона релакс и солна стая. Площта, която заема термалната зона, е 170 кв.м.

Зона Масажи

Обособени са три масажни кабинета с оборудване, включващо масажни кушетки, душ кабини, мека мебел и др. В близост до тях е изграден специален кабинет за водолечение, оборудван с тангенторна вана от последно поколение медицинска апаратура.

Конферентна зала

В Royal Grand Hotel&SPA ще Ви посрещне екип от професионалисти, който ще организира Вашия семинар, обучение или конференция до последния детайл. Хотелът разполага с една конферентна зала, подходяща за провеждане на обучения, конференции, семинари. Залата е с правоъгълна форма със собствена вентилация и климатизация, като има възможност сами да определяте желаната температура.

Отзиви от гости

Галерия

Заведения

Ресторант с тераса

Лоби бар

Beach bar

Royal Grand Hotel

Резервации

Управител

Пишете ни

Условия за резервиране и настаняване

Условия за резервиране

За да направите резервация е необходимо да предоставите име, точни дати на пристигане и заминаване и телефонен номер. Заявките за резервации за настаняване и/или услуги се извършват по един от изброените начини:
– по телефон – 00359 886 40 40 49
– по e-mail: reservations2@royalhotels.bg
– чрез туроператор, турагент или друг партньор
– на място в хотел Royal Grand Hotel&SPA 4*

Оферта и резервация

Оферта се изготвя индивидуално при запитване. Офертата е валидна само за отправилият запитване клиент за срока указан в нея. Условията по офертата могат да се ползват от адресата й, само ако той я приеме в рамките на срока й на валидност и направи резервация за услугите посочени в нея. Индивидуално изготвена оферта не е валидна за вече направени резервации.
За гарантирана се счита резервация (направена по всички възможни способи) за настаняване, предварително предлатена на минимум 50 % от стойността на паушалната услуга /ако друго не е договорено между клиента и Хотела/ по банков път или в брой в хотел Royal Grand Hotel&SPA 4*. Остатъкът от сумата на цялата Ви резервация може да се заплати на място в хотела.
За резервации включващи период на настаняване по време на национални или международни празници, специални оферти или пакети изготвени от Хотела, за потвърдена се счита резервация предплатена на 100 % /сто процента/ от стойността на настаняването по банков път или в брой.
Настаняването в Хотела става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи идентичността на клиента, направил резервацията, документ, доказващ плащането на авансовата сума и потвърждение или ваучер за настаняване.
В случай, че клиентът желае да му бъдат предоставени допълнителни услуги, извън настаняването или има специфични изисквания по отношение на храна, настаняване и други, трябва да ги заяви при подаване на заявката за резервация. Хотелът, ще направи всичко възможно, за да ги удовлетвори, но не гарантира безусловно изпълнението им.

Анулиране на резервация

Безплатна анулация: до 14 дни преди датата на настаняване
Късна анулация: анулация по-късно от 14 дни преди датата на настаняване, таксува се 1-вата и 2-рата нощувка
No-Show (неявяване на клиента на датата на настаняване/ползване на услуга) или напускане преди договореното: таксува се 1-вата и 2-рата нощувка;
Ако резервацията е направена групова – повече от 6 човека или 3 стаи и възникне No-Show, то хотела таксува минимум 50% от стойността на резервацията.

Правила за анулация при специални оферти и условия

Индивидуални правила за анулации – при болест или неотложна причина анулациите са правят според договореност с хотела.
Хотелът не носи отговорност и не възстановява суми в случай, че анулациите са причинени от форсмажорни причини, като военни действия, терористични актове, стачки, епидемии, природни бедствия, отмяна на полети и непристигане поради влошени природни условия и други обстоятелства.

Политика на пристигане и заминаване

Час на настаняване – след 14:00 ч.
Достъп до стаите се предлага само в зависимост от тяхната наличност към момента на пристигане. Първо основно хранене от Ол Инклузив програмата – Обяд, започва в 12ч в деня на пристигане.
Час на освобождаване – 11:00 ч.
Гости, които освобождават стаята си между 11:00 и 18:00 часа доплащат такса към хотела . Освобождаване на стаята след 18:00 часа се таксува в размер на една пълна нощувка. Последно основно хранене закуска в деня на освобождаване.

За допълнителна информация и въпроси, оставаме на вашето разположение!

Правила за пребиваване в хотела

• Тези правила са разработени на базата на действащото българско законодателство.
• Royal Grand Hotel&SPA 4* “ гарантира на своите гости спазване на конфиденциалност.
• Забранено е пушенето във всички закрити помещения на Royal Grand Hotel&SPA 4* .При неспазване на забраната се начислява глоба в размер на 50,00лв.
• Администрацията на хотела може да прекрати предоставянето на услуги на тези гости, които нарушават правилата за пожарна безопасност, пушат на непозволени места и не изпълняват законовите изисквания на администрацията.
• Отзиви и препоръки относно работата на хотела може да оставите в книгата за мнения на рецепцията.
• Забравени от гостите вещи се пазят до 1 месец.

Правила

• Хотелът работи за Вас 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Освобождаването на стаите е до 11,00ч, настаняването е след 14,00ч.
• Хотела работи на база Ол Инклузив, можете да се запознаете с услугите включени в борда, часовете за хранене при настаняването на рецепця
• Изнасянето на храна от ресторанта е забранено.
• При внасяне на храна или напитки в ресторанта се начислява такса, която се определя според вида на внесения артикул.
• Безплатни за Вас са следните услуги: поръчка на такси, събуждане по телефона, ползването на Wi-Fi.
• Молим Ви да пазите имуществото на хотела и да съблюдавате правилата за пожарна безопасност. Преди да излезете от стаята си, молим затваряйте прозорците, крановете за вода, изключете светлината и електроуредите. Гостът компенсира стойността на повреденото имущество в хотела в пълен размер в съответствие с вътрешните документи на хотела.
• Предаването на странични лица на ключ-картата от стаята Ви е забранено
• Изнасянето и преместването на мебели от стаите не се разрешава
• Паркирането на автомобили на входовете и изходите, както и в тревните площи не се толерира
• Пребиваването в хотела с домашни любимци не се разрешава

СПА етикет

Уважаеми клиенти,

Бихме желали престоят Ви при нас да бъде едно приятно изживяване. Следните съвети служат, за да бъде гарантиран Вашия комфорт

Първо посещение

Всеки нов клиент е добре дошъл при нас! По Ваше желание, можете да направите опознавателен тур, придружени от нашите СПА администратори. Те с радост ще Ви покажат помещенията, в които се извършват процедурите, ще Ви запознаят с нашите услуги и ще отговорят на всеки Ваш въпрос. Преди първата процедура, Вашият терапевт ще Ви зададе някои въпроси, свързани със здравословното Ви състояние, физическата активност и др., на които е редно да отговорите честно, за да бъде престоят Ви при нас пълноценен и приятен.

Запазване на час

Часът, видът на процедурата и нейната продължителност трябва да бъдат предварително определени. Вашата резервация можете да направите на телефони:
Вътрешен номер: 614
Мобилен: 0886 404 005

Закъснение или отказ от процедурата

Молим Ви, не закъснявайте за процедура! Вашето закъснение би се отразило негативно на клиентите, записани след Вас. При плътен график ще бъдем принудени да съкратим Вашата процедура съобразно закъснението, при това без корекция в цената на СПА услугата. Препоръчваме Ви да бъдете при нас 5-10 минути преди запазения час, за да Ви осигурим наистина приятен престой. Ако по някаква причина бихте искали да отмените резервирана процедура, молим, направете го възможно най-бързо. Това ще позволи на нашите СПА администратори да предложат навреме Вашия час на друг клиент.

Преди всяка процедура

Помнете, че всяка процедура, включително посещението в термалната зона, представлява пасивно физическо натоварване. Затова се препоръчва да не приемате храна поне един час преди посещението си при нас, както и да се въздържате от алкохол през целия ден. Разполагаме с дамска и мъжка съблекалня. Преди началото на всяка процедура за тяло е редно да приемете душ. Топлата вода ще подготви и отпусне мускулатурата Ви. Молим да изключите звука на мобилните устройства по време на пребиваването си при нас. Съблюдавайте тишината и говорете възможно най-тихо.

По време на вашия престой

Не се притеснявайте да попитате за всичко, което Ви интересува. Ако желаете нещо допълнително или желаете някаква промяна във Вашата процедура, съобщете го на СПА администратора или на терапевта. Те ще направят всичко възможно, за да се почувствате по-добре. В цените на процедурите не е включен процент обслужване. Ако желаете, можете да изразите удовлетвореността си от определена услуга под формата на дискретно допълнително възнаграждение.

Забравени вещи

СПА център Royal Grand не носи отговорност за забравени вещи в помещенията, шкафчетата или в джобовете на халатите! Въпреки това, всяка намерена вещ ще се пази и връща при запитване.

Обратна връзка

Ако имате допълнителни въпроси или желаете да споделите Вашето мнение след посещението си при нас, не се колебайте да го направите на: spa@royalhotels.bg

Уважаеми клиенти, за да гарантираме Вашия комфорт и безопасност, СПА център Royal Grand си запазва правото да откаже процедура на лица във видимо нетрезво състояние или намиращи се под въздействие на упойващи вещества, както и при агресивно поведение или грубо нарушаване на правилата в СПА центъра.

Минерална вода

Спа център Роял Гранд използва минерална вода от сондаж № Р-113 „Каварна“ разположен на 2000 м. Южно от гр.Каварна,община Каварна, област Добрич. Характеризира се като ниско минерализирана, хипотермална, хидрокарбонатно-хлоридна калциево магнезиево натриева вода, без санитарнохимични и микробиологични признаци на замърсение. Съдържанието на изследваните микрокомпоненти са в границите на нормите за минерална вода. Водата има стабилен физикохимичен състав и свойства.

Лечебно-профилактични свойства на водата се определят от нейната ниска минерализация и наличието на хидрокарбонатни калциеви, натриеви, хлоридни и магнезиеви йони, и на метасилициева киселина в колоидно състояние.

При използване за външно балнеолечение и балнеопрофилактика /след съответно темпериране до 33-35℃/ оказва блаприятно въздействие при следните заболявания:

  • периферна нервна система /дископатия,радикулит,плексити и др./
  • ортопедични заболявания/за раздвижване при посттравматични и постоперативни състояние и др./
  • дегенеративни и възпалителни ставни заболявания /артрити, спондилартрити, артози, ревматоиден артрит, анкилизиращ спондилартрит и др./

Противококазания за външно балнеолечение:

  • специфични заболявания
  • инфекциозни заболявания
  • заболявания в активен стадий и декомпенсирана функция на органи и системи
  • онкологични заболявания
  • ХИБС с ритъмни нарушения
  • епилепсия

Специални оферти

Разгледайте нашите най-нови оферти и се възползвайте от най-добрите цени!

Royal Bay

Royal Grand

Royal Cove