Welcome to

Royal Grand


Royal Grand Hotel&SPA 4* е най-новото бижу във веригата хотелски комплекс с 4 звездна функционалност, който предлага пълна гама услуги за пълноценна почивка или бизнес пътуване. Хотелът е ситуиран на плажа на Черноморския бряг в град Каварна.

Професионалният екип на Royal Grand Hotel&SPA 4* Ви гарантира първокласно обслужване и релаксираща атмосфера 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Хотелът е построен и обзаведен в модерен стил, съобразен с най-високите стандарти и тенденции в дизайна, за да отговаря на изискванията и на най-претенциозните гости. Частен плаж покрит със златист пясък, кристално чиста вода и невероятна гледка към морето. Хотела е с една сграда, 5 етажа, 140 помещения, 3 асансьора.


ЗАПОВЯДАЙТЕ ЦЕЛОГОДИШНО

 Royal Grand Hotel&SPA 4* работи целогодишно - през зимата комплексът е любима дестинация на СПА ценителите, а през лятото гостите имат възможността да се възползват от външен басейн, бийч бар, плаж с чадър и шезлонг на плажа пред хотела, както и от най-различни активности в и около хотела.

 

Елегантно обзаведени стаи с гледка към морето или към парка, ресторант, лоби бар, СПА, басейн, фитнес, конферентна зала, собствен плаж, плажен бар. Ресторантът разполага с тераса, от която се открива удивителна гледка.

 

Хотелът предлага отлични условия за почивка и възстановяване от напрегнатото ежедневие.

 

Royal Grand Hotel&SPA 4* разполага със следните видове помещения:

 • Двойни супериорни стаи
 • Единични стаи
 • Фамилни стаи
 • Едноспални апартаменти

Удобства в стаите
Гостите на Royal Grand Hotel&SPA 4* ще имат възможността да се насладят на дизайнерски стил, уют и гостоприемство . Помещенията са комфортно обзаведени и оборудвани по най-висок стандарт. В тях ще намерите всичко необходимо за вашия приятен, релаксиращ и незабравим престой. Всички стаи са Климатик, LCD телевизор, сателитна телевизия, мека мебел, мини бар, тераса с изглед към морето или парка, WI-FI, сейф. Две отделни легла или спалня, гардероб, тоалетка с огледало. Баня - душ-кабина или вана, сешоар.  

 

СПА Център

Гостите на Royal Grand Hotel&SPA 4* разполага с голям и модерен Спа център, както и фитнес с най-висок клас оборудване. Площта, която заема термалната зона е 170 м2. Гостите на хотела могат да ползват свободно термалната зона на СПА Центъра, която включва:

 • Вътрешен басейн с топла Минерална вода
 • Финландска сауна
 • Билкова сауна
 • Парна баня
 • Шокови ведра
 • Ледена купа
 • Зона релакс
 • Солна стая

Условия за резервиране:
За да направите резервация е необходимо да предоставите име, точни дати на пристигане и заминаване и телефонен номер. Заявките за резервации за настаняване и/или услуги се извършват по един от изброените начини:
- по телефон – 00359 886 40 40 49
- по e-mail: reservations2@royalhotels.bg
- чрез туроператор, турагент или друг партньор
- на място в хотел Royal Grand Hotel&SPA 4*

 

Оферта и Резервация
Оферта се изготвя индивидуално при запитване. Офертата е валидна само за отправилият запитване клиент за срока указан в нея. Условията по офертата могат да се ползват от адресата й, само ако той я приеме в рамките на срока й на валидност и направи резервация за услугите посочени в нея. Индивидуално изготвена оферта не е валидна за вече направени резервации.
За гарантирана се счита резервация (направена по всички възможни способи) за настаняване, предварително предлатена на минимум 50 % от стойността на паушалната услуга /ако друго не е договорено между клиента и Хотела/ по банков път или в брой в хотел Royal Grand Hotel&SPA 4*. Остатъкът от сумата на цялата Ви резервация може да се заплати на място в хотела.
За резервации включващи период на настаняване по време на национални или международни празници, специални оферти или пакети изготвени от Хотела, за потвърдена се счита резервация предплатена на 100 % /сто процента/ от стойността на настаняването по банков път или в брой.
Настаняването в Хотела става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи идентичността на клиента, направил резервацията, документ, доказващ плащането на авансовата сума и потвърждение или ваучер за настаняване.

В случай, че клиентът желае да му бъдат предоставени допълнителни услуги, извън настаняването или има специфични изисквания по отношение на храна, настаняване и други, трябва да ги заяви при подаване на заявката за резервация. Хотелът, ще направи всичко възможно, за да ги удовлетвори, но не гарантира безусловно изпълнението им.АНУЛИРАНЕ на резервация
Безплатна анулация: до 14 дни преди датата на настаняване
Късна анулация: анулация по-късно от 14 дни преди датата на настаняване, таксува се 1-вата и 2-рата нощувка
No-Show (неявяване на клиента на датата на настаняване/ползване на услуга) или напускане преди договореното: таксува се 1-вата и 2-рата нощувка;

Ако резервацията е направена групова - повече от 6 човека или 3 стаи и възникне No-Show, то хотела таксува минимум 50% от стойността на резервацията.

 

Правила за анулация при специални оферти и условия:
Индивидуални правила за анулации - при болест или неотложна причина анулациите са правят според договореност с хотела.

Хотелът не носи отговорност и не възстановява суми в случай, че анулациите са причинени от форсмажорни причини, като военни действия, терористични актове, стачки, епидемии, природни бедствия, отмяна на полети и непристигане поради влошени природни условия и други обстоятелства.


Политика на пристигане и заминаване
Час на настаняване - след 14:00 ч
Достъп до стаите се предлага само в зависимост от тяхната наличност към момента на пристигане. Първо основно хранене от Ол Инклузив програмата – Обяд, започва в 12ч в деня на пристигане.
Час на освобождаване - 11:00 ч.
Гости, които освобождават стаята си между 11:00 и 18:00 часа доплащат такса към хотела . Освобождаване на стаята след 18:00 часа се таксува в размер на една пълна нощувка. Последно основно хранене закуска в деня на освобождаване.

За допълнителна информмация и въпроси, оставаме на вашето разположение!


Правила за пребиваване в хотела:

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

 • Тези правила са разработени на базата на действащото българско законодателство.
 • Royal Grand Hotel&SPA 4* “ гарантира на своите гости спазване на конфиденциалност.
 • Забранено е пушенето във всички закрити помещения на Royal Grand Hotel&SPA 4* .При неспазване на забраната се начислява глоба в размер на 50,00лв.
 • Администрацията на хотела може да прекрати предоставянето на услуги на тези гости, които нарушават правилата за пожарна безопасност, пушат на непозволени места и не изпълняват законовите изисквания на администрацията.
 • Отзиви и препоръки относно работата на хотела може да оставите в книгата за мнения на рецепцията.
 • Забравени от гостите вещи се пазят до 1 месец.


ПРАВИЛА:

 • Хотелът работи за Вас 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Освобождаването на стаите е до 11,00ч, настаняването е след 14,00ч.
 • Хотела работи на база Ол Инклузив, можете да се запознаете с услугите включени в борда, часовете за хранене при настаняването на рецепця
 • Изнасянето на храна от ресторанта е забранено.
 • При внасяне на храна или напитки в ресторанта се начислява такса, която се определя според вида на внесения артикул.
 • Безплатни за Вас са следните услуги: поръчка на такси, събуждане по телефона, ползването на Wi-Fi.
 • Молим Ви да пазите имуществото на хотела и да съблюдавате правилата за пожарна безопасност. Преди да излезете от стаята си, молим затваряйте прозорците, крановете за вода, изключете светлината и електроуредите. Гостът компенсира стойността на повреденото имущество в хотела в пълен размер в съответствие с вътрешните документи на хотела.
 • Предаването на странични лица на ключ-картата от стаята Ви е забранено
 • Изнасянето и преместването на мебели от стаите не се разрешава
 • Паркирането на автомобили на входовете и изходите, както и в тревните площи не се толерира
 • Пребиваването в хотела с домашни любимци не се разрешаваlorem ipsum

Местоположение


България, Каварна 9650, Крайбрежна зона
Резервации: +359 886 40 40 49 , +359 886 40 40 12
Рецепция: +359 886 40 40 02
Е-мейл: reservations2@royalhotels.bg

Местоположение


Центъра на гр. Каварна - 2км.
BlackSeaRama Golf - 15км.
Lighthouse Golf - 15км.
Thracian Cliffs Golf - на 10км.
Балчик – 18км.
Варна – 55км.
Летище Варна - 60км.
https://www.livechatalternative.com/