Royal Grand

СПА център

Информация за спа център Роял Спа

„Роял Спа“ център се намира в хотелски комплекс „Роял Гранд хотел и Спа“. Като разположение, заема по голямата част от партерното ниво на комплекса. Изграден е изцяло съгласно нормативните норми и изисквания за съвременен Спа център. Общата площ е приблизително 650 м2.

Центъра работи само с висококачествена козметика на френската таласо марка THALION. Тя е първата козметична компания в света, която използва всички богатства на морето в модерната козметология. Лабораториите на THALION institute са разположени на брега на Атлантическия океан, в областта Бретан във Франция.Тази територия е под защита на Юнеско като Световен биосферен резерват. Точно тук в областта Бретан са и най-добрите условия за отглеждане и събиране на различни видове водорасли. В уникална природна среда, с изключително чиста морска вода, водораслите създават специфични субстанции: протеини, минерали, микроелементи, витамини и аминокиселини с уникални лечебни свойства върху човешкия организъм.

Bretagne Cosmetiques Marins Груп, към която принадлежат и лаборатории THALION, преработва и търгува с 10 000 тона свежи водорасли всяка година.

В центъра са обособени няколко зони, както следва:

Зона Масажи: Обособени са три масажни кабинета, със съвременно оборудване включващо масажни кушетки, душ кабини, мека мебел и прочие. В близост до тях е изграден специален кабинет за водолечение оборудван с тангенторна вана от последно поколение медицинска апаратура.

Термална зона: Заема по-голямата част от Спа центъра. В нея има обособени самостоятелни модули за: финландска сауна, билкова сауна, парна баня, приключенски душове, шокови ведра, ледена купа, зона релакс и солна стая. Площта, която заема термалната зона е 170 м2.

Зона Закрит басейн: Намира се срещу термалната зона в Спа центъра. Обособена е като отделно помещение с два вход-изхода, душове, съблекални и необходимите санитарни помещения. В зоната са разположени необходимия брой съвременни шезлонги, с ортопедичен дизайн осигуряващи комфорт на тялото. В зоната има изградено и джакузи за 12 човека, както и част определена единствено за деца.

Спа център Роял Спа, е единствения по рода си в района, с модерно изпълнение и богата асортимент от предлагани услуги, с тенденцията да се наложи като привлекателен център за спа отдих и почивка!