Welcome to

Royal Bay Resort


Royal Bay Resort 4* е луксозен и модерен хотел от марката Royal Hotels. Комплекса е в средиземноморски стил, стъпил на самия бряг на морето в един от най-живописните заливи край Каварна. Комплексът се намира на едно от слабо познатите, но изключително красиви места по Северното Българско Черноморие – местността Иканталъка между Каварна и Балчик и се слави със своята красива природа, почти недокосната от човешка дейност.

Royal Bay Resort 4* е с две сгради на настаняване – основна и сграда 2 / Гардън/ и предлага настаняване от висок клас във всяко едно от своите 130 помещения - идеалното място за хора, търсещи тишина и спокойствие, съчетани с добра храна, комфорт и добро обслужване. Основната сграда на хотела е с 5 етажа и 2 асансьора . Сграда 2 е на три етажа.
Хотелският комплекс е със собствен плаж с бийч бар, ресторант с открита тераса, ефектен открит басейн със секция за деца. Wi-Fi връзката в целият комплект добавят задължителните за високия стандарт елементи на съвременен комфорт, които дорисуват картината на една незабравима ваканция с аромат на море.

Екипа от професионалисти в Royal Bay Resort 4* Ви гарантира обслужване и отпускаща атмосфера 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Хотелът предлага отлични условия за почивка и възстановяване от напрегнатото ежедневие.

Royal Bay Resort 4* разполага със следните видове помещения:
  •  Двойни стандартни стаи – Сграда 2
  •  Единични стаи
  •  Студио
  •  Едноспални апартаменти

Удобства в стаите
Гостите на Royal Bay Resort 4* ще имат възможността да се насладят на средиземноморски дизайнерски стил, уют и гостоприемство . Помещенията са комфортно обзаведени и оборудвани с висок клас уреди и моебели. В тях ще намерите всичко необходимо за вашия приятен, релаксиращ и незабравим престой.Всички стаи са Климатик, LCD телевизор, сателитна телевизия, мека мебел, мини бар, тераса с изглед към морето или парка, WI-FI, сейф. Две отделни легла или спалня, гардероб, тоалетка с огледалоБаня- душ-кабина или вана, сешоар.  

Условия за резервиране:
За да направите резервация е необходимо да предоставите име, точни дати на пристигане и заминаване и телефонен номер.Заявките за резервации за настаняване и/или услуги се извършват по един от изброените начини:
- по телефон - 0886 40 40 12
- По e-mail: reservations@royals-kavarna.bg
- чрез туроператор, турагент или друг партньор
- на място в хотел Royal Bay Resort 4*

Оферта и Резервация
Оферта се изготвя индивидуално при запитване. Офертата е валидна само за отправилият запитване клиент за срока указан в нея. Условията по офертата могат да се ползват от адресата й, само ако той я приеме в рамките на срока й на валидност и направи резервация за услугите посочени в нея. Индивидуално изготвена оферта не е валидна за вече направени резервации.
За гарантирана се счита резервация (направена по всички възможни способи) за настаняване, предварително предлатена на минимум 50 % от стойността на пакетната услуга /ако друго не е договорено между клиента и Хотела/ по банков път или в брой в хотел Royal Bay Resort 4*. Остатъкът от сумата на цялата Ви резервация може да се заплати на място в хотела.
За резервации включващи период на настаняване по време на национални или международни празници, специални оферти или пакети изготвени от Хотела, за потвърдена се счита резервация предплатена на 100 % /сто процента/ от паушалната стойност на настаняването по банков път или в брой.
Настаняването в Хотела става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи идентичността на клиента, направил резервацията, документ, доказващ плащането на авансовата сума и потвърждение или ваучер за настаняване.
В случай, че клиентът желае да му бъдат предоставени допълнителни услуги, извън настаняването или има специфични изисквания по отношение на храна, настаняване и други, трябва да ги заяви при подаване на заявката за резервация. Хотелът, ще направи всичко възможно, за да ги удовлетвори, но не гарантира безусловно изпълнението им.

АНУЛИРАНЕ на резервация
Безплатна анулация: до 14 дни преди датата на настаняване
Късна анулация: анулация по-късно от 14 дни преди датата на настаняване, таксува се 1-вата и 2-рата нощувка
No-Show (неявяване на клиента на датата на настаняване/ползване на услуга) или напускане преди договореното: таксува се 1-вата и 2-рата нощувка;
Ако резервацията е направена групова - повече от 6 човека или 3 стаи и възникне No-Show , то хотела таксува минимум 50% от стойността на резервацията .

Правила за анулация при специални оферти и условия:
Индивидуални правила за анулации - при болест или неотложна причина анулациите са правят според договореност с хотела.
Хотелът не носи отговорност и не възстановява суми в случай, че анулациите са причинени от форсмажорни причини, като военни действия, терористични актове, стачки, епидемии, природни бедствия, отмяна на полети и непристигане поради влошени природни условия и други обстоятелства.

Политика на пристигане и заминаване
Час на настаняване - след 14:00 ч. Достъп до стаите се предлага само в зависимост от тяхната наличност към момента на пристигане. Настаняване преди 09:00 часа , както и в часовият диапазон от 9:00ч до 14:00ч се предоставя срещу такса в размер определен от хотела .
Час на освобождаване - 12:00 ч. Гости, които освобождават стаята си между 12:00 и 18:00 часа доплащат такса определена от хотела . Освобождаване на стаята след 18:00 часа се таксува в размер на една пълна нощувка.
За допълнителна информмация и въпроси , оставаме на вашето разположение!

Правила за пребиваване в хотела:

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ
o Тези правила са разработени на базата на действащото българско законодателство.
o Royal Bay Resort 4* гарантира на своите гости спазване на конфиденциалност.
o Забранено е пушенето във всички закрити помещения на Royal Bay Resort 4* .При неспазване на забраната се начислява глоба в размер на 50,00лв.
o Администрацията на хотела може да прекрати предоставянето на услуги на тези гости, които нарушават правилата за пожарна безопасност, пушат на непозволени места и не изпълняват законовите изисквания на администрацията.
o Отзиви и препоръки относно работата на хотела може да оставите в книгата за мнения на рецепцията.
o Забравени от гостите вещи се пазят до 1 месец.

Правила:
o Хотелът работи за Вас 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Освобождаването на стаите е до 12,00ч, настаняването е след 14,00ч.
o Хотела работи на база Ол Инклузив, можете да се запознаете с услугите включени в борда, часовете за хранене при настаняването на рецепця
o Изнасянето на храна от ресторанта е забранено.
o При внасяне на храна или напитки в ресторанта се начислява такса, която се определя според вида на внесения артикул.
o Безплатни за Вас са следните услуги: поръчка на такси, събуждане по телефона, ползването на Wi-Fi.
o Молим Ви да пазите имуществото на хотела и да съблюдавате правилата за пожарна безопасност. Преди да излезете от стаята си, молим затваряйте прозорците, крановете за вода, изключете светлината и електроуредите. Гостът компенсира стойността на повреденото имущество в хотела в пълен размер в съответствие с вътрешните документи на хотела.
o Предаването на странични лица на ключ-картата от стаята Ви е забранено
o Изнасянето и преместването на мебели от стаите не се разрешава
o Паркирането на автомобили на входовете и изходите, както и в тревните площи не се толерира
o Пребиваването в хотела с домашни любимци не се разрешава

lorem ipsum

Удобства


Местоположение


гр. Каварна, Курортен комплекс Карвуна
Тел./Факс: -
Моб. телефон: +359 889 409 621
Рецепция: +359 889 409 621
Е-мейл: reservations@royals-kavarna.bg

Местоположение


Местоположение:

 - 50 км от летище Варна

 - 45 км от гр.Варна

 - 7 км от гр.Балчик

 - 8 км от гр.Каварна