Royal Bay Resort

Royal Bay Resort 4* е луксозен и модерен хотел от марката Royal Hotels. Комплексът е в средиземноморски стил, стъпил на самия бряг на морето в един от най-живописните заливи край Каварна. Намира се на едно от слабо познатите, но изключително красиви места по Северното Българско Черноморие – местността Иканталъка между Каварна и Балчик. Слави се със своята красива природа, почти недокосната от човешка дейност. Royal Bay Resort 4* е с две сгради на настаняване – основна и сграда 2 /Гардън/. Комплексът предлага настаняване от висок клас във всяко едно от своите 130 помещения – идеалното място за хора, търсещи тишина и спокойствие, съчетани с добра храна, комфорт и добро обслужване. Основната сграда на хотела е с 5 етажа и 2 асансьора. Сграда 2 е на три етажа.

All Inclusive

Частен плаж

Открит басейн

Зарядна станция

Спокойствие и уют

Хотелският комплекс е със собствен плаж с бийч бар, ресторант с открита тераса, ефектен открит басейн със секция за деца. Wi-Fi връзката в целия комплекс добавят задължителните за високия стандарт елементи на съвременен комфорт, които дорисуват картината на една незабравима ваканция с аромат на море.
Екипът от професионалисти в Royal Bay Resort 4* Ви гарантира обслужване и отпускаща атмосфера 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Хотелът предлага отлични условия за почивка и възстановяване от напрегнатото ежедневие.

Настаняване

Гостите на Royal Bay Resort 4* ще имат възможността да се насладят на средиземноморски дизайнерски стил, уют и гостоприемство . Помещенията са комфортно обзаведени и оборудвани с висок клас уреди и моебели. В тях ще намерите всичко необходимо за вашия приятен, релаксиращ и незабравим престой.Всички стаи са Климатик, LCD телевизор, сателитна телевизия, мека мебел, мини бар, тераса с изглед към морето или парка, WI-FI, сейф. Две отделни легла или спалня, гардероб, тоалетка с огледало Баня- душ-кабина или вана, сешоар.

Едноспален
апартамент

Апартамент с гледка централно море и площ 60 кв.м.

Студио - изглед централно море

Студиата са в основната сграда и предлагат гледка море.

Двойна стая делукс - изглед частично море

Стаите са в сграда 2 и предлагат площ от 22 кв.м.

Двойна стая делукс - изглед парк

Стаите са в сграда 2 и предлагат гледка парк. Площта е 22 кв.м.

Ресторант

Собствен ресторант с тераса с общо 130 места – 40 на закрито и 90 на откритата тераса. Изхранването на гостите се извършва на база All Inclusive с три основни хранения в основния ресторант:

На разположение на гостите са:

Денонощна рецепция

Oхраняем
паркинг

Бийч
бар

Водни колела
и джет

Открита детска площадка

Детска част на басейна

Отзиви от гости

Галерия

Уеб камера

Royal Bay Resort

Резервации

Управител

Пишете ни

Условия за настаняване

Условия за резервиране
За да направите резервация е необходимо да предоставите име, точни дати на пристигане и заминаване и телефонен номер.Заявките за резервации за настаняване и/или услуги се извършват по един от изброените начини:
– по телефон – 00359 886 40 40 49
– По e-mail: reservations2@royalhotels.bg
– чрез туроператор, турагент или друг партньор
– на място в хотел Royal Bay Resort 4*

Оферта и Резервация
Оферта се изготвя индивидуално при запитване. Офертата е валидна само за отправилият запитване клиент за срока указан в нея. Условията по офертата могат да се ползват от адресата й, само ако той я приеме в рамките на срока й на валидност и направи резервация за услугите посочени в нея. Индивидуално изготвена оферта не е валидна за вече направени резервации.
За гарантирана се счита резервация (направена по всички възможни способи) за настаняване, предварително предлатена на минимум 50 % от стойността на пакетната услуга /ако друго не е договорено между клиента и Хотела/ по банков път или в брой в хотел Royal Bay Resort 4*. Остатъкът от сумата на цялата Ви резервация може да се заплати на място в хотела.
За резервации включващи период на настаняване по време на национални или международни празници, специални оферти или пакети изготвени от Хотела, за потвърдена се счита резервация предплатена на 100 % /сто процента/ от паушалната стойност на настаняването по банков път или в брой.
Настаняването в Хотела става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи идентичността на клиента, направил резервацията, документ, доказващ плащането на авансовата сума и потвърждение или ваучер за настаняване.
В случай, че клиентът желае да му бъдат предоставени допълнителни услуги, извън настаняването или има специфични изисквания по отношение на храна, настаняване и други, трябва да ги заяви при подаване на заявката за резервация. Хотелът, ще направи всичко възможно, за да ги удовлетвори, но не гарантира безусловно изпълнението им.

АНУЛИРАНЕ на резервация – стандартни условия за анулация
Безплатна анулация: до 14 дни преди датата на настаняване
Късна анулация: анулация по-късно от 14 дни преди датата на настаняване, таксува се 1-вата и 2-рата нощувка
No-Show (неявяване на клиента на датата на настаняване/ползване на услуга) или напускане преди договореното: таксува се 1-вата и 2-рата нощувка;
Ако резервацията е направена групова – повече от 6 човека или 3 стаи и възникне No-Show , то хотела таксува минимум 50% от стойността на резервацията .

Правила за анулация при специални оферти и условия
Индивидуални правила за анулации – при болест или неотложна причина анулациите са правят според договореност с хотела.
Хотелът не носи отговорност и не възстановява суми в случай, че анулациите са причинени от форсмажорни причини, като военни действия, терористични актове, стачки, епидемии, природни бедствия, отмяна на полети и непристигане поради влошени природни условия и други обстоятелства.

Политика на пристигане и заминаване
Час на настаняване – след 14:00 ч.
Достъп до стаите се предлага само в зависимост от тяхната наличност към момента на пристигане. Първо основно хранене от Ол Инклузив програмата – Обяд, започва в 12ч в деня на пристигане.
Час на освобождаване – 11:00 ч.
Гости, които освобождават стаята си между 11:00 и 18:00 часа доплащат такса към хотела . Освобождаване на стаята след 18:00 часа се таксува в размер на една пълна нощувка. Последно основно хранене закуска в деня на освобождаване.

За допълнителна информмация и въпроси, оставаме на вашето разположение!


Правила за пребиваване в хотела:

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ
o Тези правила са разработени на базата на действащото българско законодателство.
o Royal Bay Resort 4* гарантира на своите гости спазване на конфиденциалност.
o Забранено е пушенето във всички закрити помещения на Royal Bay Resort 4* .При неспазване на забраната се начислява глоба в размер на 50,00лв.
o Администрацията на хотела може да прекрати предоставянето на услуги на тези гости, които нарушават правилата за пожарна безопасност, пушат на непозволени места и не изпълняват законовите изисквания на администрацията.
o Отзиви и препоръки относно работата на хотела може да оставите в книгата за мнения на рецепцията.
o Забравени от гостите вещи се пазят до 1 месец.

Правила
o Хотелът работи за Вас 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Освобождаването на стаите е до 11,00ч, настаняването е след 14,00ч.
o Хотела работи на база Ол Инклузив, можете да се запознаете с услугите включени в борда, часовете за хранене при настаняването на рецепця
o Изнасянето на храна от ресторанта е забранено.
o При внасяне на храна или напитки в ресторанта се начислява такса, която се определя според вида на внесения артикул.
o Безплатни за Вас са следните услуги: поръчка на такси, събуждане по телефона, ползването на Wi-Fi.
o Молим Ви да пазите имуществото на хотела и да съблюдавате правилата за пожарна безопасност. Преди да излезете от стаята си, молим затваряйте прозорците, крановете за вода, изключете светлината и електроуредите. Гостът компенсира стойността на повреденото имущество в хотела в пълен размер в съответствие с вътрешните документи на хотела.
o Предаването на странични лица на ключ-картата от стаята Ви е забранено
o Изнасянето и преместването на мебели от стаите не се разрешава
o Паркирането на автомобили на входовете и изходите, както и в тревните площи не се толерира
o Пребиваването в хотела с домашни любимци не се разрешава

Специални оферти

Разгледайте нашите най-нови оферти и се възползвайте от най-добрите цени!

Royal Bay

Royal Grand

Royal Cove